Partnerská síť Agronomické fakulty MENDELU s komerční sférouSenzorické hodnocení masa alternativních druhů drůbežeV rámci řešení klíčové aktivity 5 - Zapojení odborníků z praxe a ze zahraničí do vzdělávacích programů je dne 17.4.2014 od 13:00 v učebně A46 (MENDELU) pořádána odborná přednáška na téma Senzorické hodnocení masa alternativních druhů drůbeže. Přednášející Ing. Josef Jandásek, Ph.D. pracuje na pozici Senior product developer německé firmy RAPS GmbH & Co. KG v Kulmbachu. Firma se specializuje na kořenící směsi, extrakty a extrakty koření, marinády i kořeněné oleje zvýrazňující chuť masných výrobků (salámy, párky, paštiky, konzervované potraviny apod.). Přílohy:Fotogalerie: |
Tento web je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky |