Partnerská síť Agronomické fakulty MENDELU s komerční sférouSenzorická analýza masných výrobků a praktické zkušenosti s uplatňováním senzorické analýzy v praxi – kontrola kvality atd.V rámci řešení klíčové aktivity 5 - Zapojení odborníků z praxe a ze zahraničí do vzdělávacích programů je dne 16.4.2014 od 15:00 v učebně C02 (MENDELU) pořádána odborná přednáška na téma Senzorická analýza masných výrobků a praktické zkušenosti s uplatňováním senzorické analýzy v praxi – kontrola kvality atd. Přednášející Ing. Josef Jandásek, Ph.D. pracuje na pozici Senior product developer německé firmy RAPS GmbH & Co. KG v Kulmbachu. Firma se specializuje na kořenící směsi, extrakty a extrakty koření, marinády i kořeněné oleje zvýrazňující chuť masných výrobků (salámy, párky, paštiky, konzervované potraviny apod.). Přílohy:Fotogalerie:
|
Tento web je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky |