Partnerská síť Agronomické fakulty MENDELU s komerční sférouUdržitelnost produkce potravin a krmivV rámci řešení klíčové aktivity Zapojení odborníků z praxe a ze zahraničí do vzdělávacích programů je dne 27. 2.2013 od 9:00 v Aule MENDELU(Zemědělská 3, Brno – Černá Pole) pořádána odborná přednáška prof. Dr. Ing. Leonarda Hartoga na téma Sustainable animal and human nutrition, feeding the future O udržitelnosti produkce potravin a krmiv bude přednášet pan prof. Dr. Ing. Leonard den Hartog, který je ředitelem výzkumu, vývoje, kvality a udržitelnosti ve firmě NUTRECO a je také profesorem na Wageningen University, kde přednáší výživu a chov zvířat. NUTRECO je přední světová firma, která se věnuje výživě zvířat a ryb, zaměstnává více než 10 tis. lidí ve více než 30 zemích světa. Kvalita, inovace a udržitelnost jsou hlavní principy firmy. Přednáška se uskuteční v rámci Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2013“.
Po dobu konání přednášky je zjištěn simultánní překlad do českého jazyka. Přílohy:Fotogalerie: |
Tento web je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky |