Řešené projekty ESF na Agronomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně
      Řešitelský tým                    Cílová skupina                    Publicita projektu                   Doložení plánu                   Ostatní

Partnerská síť Agronomické fakulty MENDELU s komerční sférou

Udržitelnost produkce potravin a krmiv

V rámci řešení klíčové aktivity Zapojení odborníků z praxe a ze zahraničí do vzdělávacích programů je

dne 27. 2.2013 od 9:00 v Aule MENDELU(Zemědělská 3, Brno – Černá Pole)

pořádána odborná přednáška prof. Dr. Ing. Leonarda Hartoga na téma 

Sustainable animal and human nutrition, feeding the future
Udržitelnost produkce potravin a krmiv

O udržitelnosti produkce potravin a krmiv bude přednášet pan prof. Dr. Ing. Leonard den Hartog, který je ředitelem výzkumu, vývoje, kvality a udržitelnosti ve firmě NUTRECO a je také profesorem na Wageningen University, kde přednáší výživu a chov zvířat.

NUTRECO je přední světová firma, která se věnuje výživě zvířat a ryb, zaměstnává více než 10 tis. lidí ve více než 30 zemích světa. Kvalita, inovace a udržitelnost jsou hlavní principy firmy.

Přednáška se uskuteční v rámci Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2013“.

 

Po dobu konání přednášky je zjištěn simultánní překlad do českého jazyka.

Přílohy:

Fotogalerie:


 

Zpět na předchozí stránku