INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ AF A ZF MENDELU SMĚŘUJÍCÍ K VYTVOŘENÍ MEZIOBOROVÉ INTEGRACEFilmInovace AF a ZF Technologie cereálií (doc. Ing. Jindřiška Kučerová, Ph.D.) - Zpracování obilovin ve mlýně (délka trvání: 00:10:35) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat - Výroba chleba (délka trvání: 00:09:02) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat - Výroba jemného pečiva (délka trvání: 00:12:48) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat Výroba a jakost rostlinných výrobků (doc. Ing. Jindřiška Kučerová, Ph.D.) - Výroba lihu - ovocného destilátu (délka trvání: 00:15:05) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat - Výroba trvanlivého pečiva (délka trvání: 00:12:59) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat - Výroba perníku (délka trvání: 00:13:40) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat Speciální hygiena potravin (MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.) - Speciální hygiena potravin 1 (délka trvání: 00:20:02) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat - Speciální hygiena potravin 2 (délka trvání: 00:15:01) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat Chemie anorganická a organická (doc. Mgr. Pavlína Pelcová, Ph.D.) - Základní laboratorní techniky využívané při Chemii anorganické a organické Pěstování technických a speciálních plodin (Ing. Blanka Kocourková, CSc.) - Technologie pěstování a zpracování chmele (délka trvání: 00:18:17) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat - Technologie pěstování a zpracování ostropestřce mariánského (délka trvání: 00:13:51) Z kapacitních důvodů nelze toto video na webu publikovat Přílohy: |
Tento web je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky |