Řešené projekty ESF na Agronomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně
      Řešitelský tým                    Cílová skupina                    Publicita projektu                   Doložení plánu                   Ostatní

Další odborné vzdělávání jako cesta ke zkvalitnění personálního zabezpečení pracovníků pro biotechnologický výzkum a vývoj

IV. letní škola metod molekulární biologie nukleových kyselin a genomiky (17. - 21. 6. 2013)

Ústav morfologie, fyziologie a genetiky zvířat MENDELU jako odborný garant zve na IV. letní školu metod molekulární biologie nukleových kyselin a genomiky.

(17. – 21. 6. 2013)

Cílem kurzu je seznámení se s jednotlivými metodikami a moderními přístroji využívanými v oblasti izolace a PCR amplifikace DNA a RNA, precizní separace DNA včetně CE, fragmentační analýzy, identifikace polymorfismů, stanovení genové exprese na úrovni mRNA, genomové analýzy (zejména mapování a sekvenování genomů), vyhodnocování genomických dat bioinformatickými metodami specializovaným softwarem a molekulární taxonomie.

Letní škola přispěje k rozšiřování odborného vzdělávání pracovníků VaV a studentů VŠ (doktorandi) v oblastech biotechnologií, které vyžadují teoretické i praktické zvládnutí pokročilých metod molekulární biologie a analýzy genomu, a zvýší tak jejich adaptivitu, flexibilitu a konkurenceschopnost, umožní jejich zapojení do různých vědeckých týmů a tak zvýší jejich mobilitu.

Vyplněné (nepodepsané) přihlášky zašlete nejpozději do 3. 6. 2013 na e-mail zuzana.vykoukalova@gmail.com.
Pozor: Počet míst v kurzu je omezen (do 20 osob)!!! Vyrozumění o účasti bude zasláno všem žadatelům do 10. 6. 2013.

---------------------
Novinky:

Počet registrovaných 20/20. Kurz je již plně obsazen.

Byly vloženy materiály na přednášky a cvičení (nutno mít Acrobat Reader X či XI).

Pozn.:
Tento kurz je spolufinancován ESF a cílová skupina jsou studenti (PhD studenti) a pracovníci VaV, jejichž pracoviště se nenachází v Praze. Omlouváme se tímto zájemcům z Prahy.
---------------------


Přílohy:


     

    Zpět na předchozí stránku