Řešitelský tým                   Cílová skupina                   Publicita projektu                   Doložení plánu                    Ostatní 

MENDELU SCIENCE POPULARIZATION

Staň se řečnickým umělcem!

Workshop: Staň se řečnickým umělcem!

Prezentace je těžké téma. Často ani herecká či manažerská kariéra nebo psychologické vzdělání nezaručí kvalitní výsledek. Shrnout výsledky vědeckého bádání do prezentace přitom není to nejtěžší. Problém je v tom, jak upoutat a přesvědčit publikum, jaké správné argumenty a slova zvolit. Necítíte se ve své kůži, přestože máte co sdělit? Nevadí, na praktickém video tréninku Vás naučíme, jak vystupovat s jistotou. Nelze nekomunikovat – tak si to přijeďte vyzkoušet. Kamera je možná nemilosrdná, ale odhalí vše podstatné, na tom pak budeme pracovat, aby z nás byli lepší prezentátoři. Staňte se řečnickým umělcem, neboť pak budete mít navrch!

Termín: 4.4.2014

Mísnost: E03  9,00 - 16,00

Kapacita: 20 osob

Lektor: Mgr. Martin Maruniak

V oblasti mediální a marketingové komunikace působím více než 20let. Na Slovensku jsem pracoval jako reportér/moderátor Slovenské televize a TV Markíza, jako dramaturg a moderátor jsem spolupracoval také s Rádiem Twist a Slovenským rozhlasem.  Od roku 2000, po příjezdu do ČR, jsem se podílel na řízení strategické komunikace různých společností pod hlavičkou agentury GCI/Grey Praha. Šest let (2005-2011) jsem byl pražským korespondentem TV Markíza. V současnosti pracuji jako editor zpravodajství Rádia Impuls, spolupracuji s deníkem MF DNES. Věnuji se lektorské činnosti. Pravidelně publikuji v nejčtenějším slovenském týdeníku Plus 7 dní a podnikatelském časopisu PROFIT. Jako externího konzultanta pro oblast korporátní komunikace a media relations mých služeb využívá několik public relations a komunikačních agentur.

Přílohy:


     

    Zpět na předchozí stránku