Řešitelský tým                   Cílová skupina                   Publicita projektu                   Doložení plánu                    Ostatní 

MENDELU NETWORKING

TIME MANAGEMENT

TIME MANAGEMENT

Workshop pro cílovou skupinu projektu MENDELU NETWORKING

Termín: 28. ledna: 8.30 – 16.30

29. ledna: 8.00 – 14.00

Místo:   Zelená zasedací místnost rektorátu, budova A, 2. patro, skleněné dveře vpravo vedle auly

Z programu: TIME MANAGEMENT (Lektor: Pavel Štursa)


Principy rozumného, funkčního sebeřízení v čase. Vyjasnění směru – jak určit a udržet krátkodobé i déledobé priority, jak cíle a priority převést do reálných činností. Reaktivní versus proaktivní modus sebeřízení. Time management I.-IV.generace, systém GTD. Osobní systém evidování úkolů a plánování. Eisenhowerův princip - rozlišování typů úkolů, preferování důležitých. Jak ustát časový tlak a udržovat si přehled nad souvislostmi svého jednání. Jak dosahovat toho, na čem hlavně záleží, zachovávat „tah na branku“ a přitom se udržovat v kondici, nadhledu. Ochrana soustředění, chráněný čas. Jak předcházet a čelit časovým ztrátám. Které činnosti nepřijímat, eliminovat, odmítat. Efektivní komunikace a vyjednávání při předávání a přebírání úkolů.

Přínos: Podpora efektivity práce, osobní integrity, posílení  schopnosti soustředění, důrazu na podstatné činnosti, perspektivní uvažování a jednání. Posílení  rovnováhy mezi usilováním o momentální výkon a strategickou péčí o zdroje.

Maximální počet účastníků: 14 osob

Přílohy:


     

    Zpět na předchozí stránku