Řešitelský tým                   Cílová skupina                   Publicita projektu                   Doložení plánu                    Ostatní 

Metodika Full Cost na Mendelově univerzitě v Brně

Metodika Full Cost vytvořená pro potřeby MENDELU získala kladné stanovisko auditora

Metodika rozpočtování úplných nákladů neboli tzv. metodika Full Cost, vytvořená pro potřeby Mendelovy univerzity v Brně v rámci projektu OP VK Metodika Full Cost na Mendelově univezitě v Brně, reg. č. CZ.1.07/2.4.00/16.0006, získala k 30. 9. 2013 souhlasné stanovisko nezávislého auditora.

Audit metodiky, který probíhal v období červenec až září 2013, spočíval v ověření souladu metodiky s obecnými pravidly pro vykazování skutečných nepřímých nákladů v projektech OP VaVpI stanovenými v Příloze č. 10, verze 2.1, Příručky pro příjemce Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace 2007 - 2013.

Audit realizoval tým nezávislých auditorů z BDO CA s.r.o. Společnost zvítězila ve výběrovém řízení realizovaném v souladu s požadavky MŠMT na výběr auditora oprávněného k provedení auditu metodiky Full Cost.

Tímto stanoviskem se tak Mendelově univerzitě v Brně mj. otevírá cesta k finančním prostředkům těch poskytovatelů dotací, kteří pro jejich získání vyžadují právě metodiku rozpočtování úplných nákladů.

Přílohy:


     

    Zpět na předchozí stránku