Inovace studijních programů AF MENDELU směrem k internacionalizaci studia
Informace o projektu
Mendelova univerzita v Brně
Přihlášení pro autory prezentací
Portál e-lerningových prezentací
Seznam prezentací
Agrochemické analýzy půdy
Agrochemické vlastnosti půdy
Agroturistika
Agroturistika speciální
Alternativní chovy zvířat
Analýzy hnojiv
Analýzy závlahových vod
Anglická terminologie v chovu koní
Anglická terminologie v krmivářství
Animal physiology - practical courses
Anorganické rozbory rostlin
Antioxidanty ve výživě hospodářských zvířat.
Biochemie - přednášky
Biologická ochrana rostlin
Cytologie
Dotační možnosti v zemědělství
Ekologické systémy chovu zvířat - cvičení
Ekologické systémy chovu zvířat - genové rezervy
Ekologické systémy chovu zvířat - ostatní druhy
Ekologické systémy chovu zvířat - přednášky
Ekologické zemědělství
Etologie koní
Etologie zvířat
Fur animal husbandry
Fur animal husbandry
Fytopatologie cvičení
Fyziologie 1
Fyziologie zvířat - cvičení
Genetika zvířat
Grantový systém ČR
Heat treated meat products
Herbologie I
Herbologie II
Hnojení obilnin
Hnojení okopanin
Hnojení olejnin
Hnojení pícnin
Hnojiva
Hydrology and hydraulics in spanish
Charakteristika živin ve výživě prasat
Choroby drobného a skořápkatého ovoce
Choroby jádroviny
Choroby obilnin a luskovin
Choroby okopanin, olejnin a technických plodin
Choroby peckoviny
Choroby révy vinné
Choroby zeleniny
Chov domácích zvířat
Chov domácích zvířat - cvičení
Chov koní
Chov kožešinových zvířat
Chov kožešinových zvířat a králíků - cvičení plemena králíků
Chov ovcí
Chov prasat
Chov skotu
Jak zpracovat diplomovou práci
Konzervace krmiv
Konzervace pícnin silážováním
Koření a byliny v potravinářství - cvičení
Koření a byliny v potravinářství - přednášky
Krmivářské poradenství
Krmivářské poradenství - produkční a metabolická onemocnění
Krmná aditiva
Krmné směsi
Krmné suroviny I.
Krmné suroviny II.
Květinářství
Kynologie
Kynologie – přehled plemen
Management kvality pro všeobecné zemědělství
Meat processing
Méně obvyklé druhy ovoce
Méně známé druhy zeleniny
Mikroorganismy jako indikátory stavu půdního prostředí
Mikroskopie krmiv
Morfologie hospodářských zvířat
Mykotoxiny v krmivech
Nedestruktivní metody testování
Nemoci a management zdraví zvířat
Obecná zootechnika – metody plemenitby hospodářských zvířat
Odborný jazyk NJ - všeobecné zemědělství
Odborný jazyk pro obor Všeobecné zemědělství - (AJ)
Odborný jazyk španělština - všeobecné zemědělství
Odpadové hospodářství - praktika z výživy
Ochrana přírody a krajiny 1. díl
Ochrana přírody a krajiny 2. díl
Ochrana významných krajinných segmentů v zemědělské krajině a péče o ně
Okrasné zahradnictví
Organická hnojiva ostatní
Organická hnojiva stájová
Osevní postupy
Ovocnictví
Pastvinářství a lukařství - cvičení
Pastvinářství v tropech a subtropech
Pěstování přadných plodin
Pěstování rostlin pro nepotravinářské účely_přednášky
Pícninářství
Pícninářství II.
Plány hnojení
Polní pokusnictví
Posuzování a využití koní
Pozemkové právo
Právo životného prostředí
Principy hodnocení vybraných ukazatelů kvality půdy
Projektování servisních provozů
Projektové řízení
Přehled vybraných plemen psů
Příprava powerpointové prezentace
Přírodní humusové látky
Půdní typy
Půdoznalství - laboratorní cvičení
Půdy světa
Regional and local government
Regionální a místní samospráva
Regulace zaplevelení
Revitalizace a úprava malých toků
Rostlinné živiny
Rostlinolékařská entomologie - cvičení
Sýrařství
Škůdci brambor a řepy
Škůdci česneku kuchyňského
Škůdci jádrovin
Škůdci olejnin
Škůdci peckovin
Škůdci polních plodin
Šlechtění a semenářství
Šlechtění rostlin na rezistenci vůči biotickým a abiotickým faktorům
Technika krmení hospodářských zvířat
Technologie cereálií I - Výroba chleba a běžného pečiva
Technologie cereálií II - Výroba jemného a trvanlivého pečiva
Technologie výroby cukru
Technologie výroby čokoládových a nečokoládových cukrovinek
Technologie výroby lihu a destilátů
Technologie výroby sladu a piva
Technologie zpracování brambor a výroba škrobu
Tepelně neopracované masné výrobky
Tepelně opracované masné výrobky
Trávníkářství
Trofické řetězce - cvičení
Trofické řetězce - přednášky
Údržba a opravy stájové techniky
Územní plánování v souvislostech
Včelařství
Včelařství - cvičení
Venkovské stavby a architektura
Vinařství
Vinohradnictví
Vliv statkových hnojiv na zaplevelení polí
Vliv výživy na reprodukci plemenných prasat
Vybrané antinutriční látky ve výživě zvířat
Vybrané kapitoly z ekonomiky
Vybrané kapitoly z marketingu
Vybrané nástroje ke zlepšení efektivnosti chovu prasat
Výroba a využití organických hnojiv - organické látky
Využití nástrojů MS Office v živočišné výrobě
Využití sady microsoft office v rostlinné výrobě
Využívání odpadních vod k závlaze zemědělských plodin
Význam půdních mikroorganismů pro produkční a mimoprodukční funkce půdy
Výživa a krmení drůbeže
Výživa a krmení hospodářských zvířat
Výživa a krmení kožešinových zvířat
Výživa koní
Výživa zájmových zvířat
Výživa zvířat a kvalita produkce - cvičení
Výživa zvířat a kvalita produkce - přednášky
Výživa zvířat a nauka o krmivech
Výživná hodnota krmiv
Water, nutrient and bioenergetic balance of plant metabolism
Základy biochemie
Základy chovu kura domácího
Základy jezdectví
Základy krmivářství
Základy veterinární medicíny
Základy výživy člověka
Základy výživy člověka II
Základy výživy prasat
Základy výživy přežvýkavců
Zbožíznalství a prostředky pro ŽV
Zdravá výživa člověka
Zemědělský a experimentální software pro živočišnou výrobu
Zoologie - cvičení (obratlovci I.)
Zoologie - cvičení (obratlovci II.)
Zpracování masa
Zpracování mléka
Zpracování půdy
Zpracování zemědělských produktů - rostlinná část
Zpracování zemědělských produktů - živočišná část
Zvýšení půdní úrodnosti aplikací kompostu
Agricultura Tropical
Agrotourism
Alternative Energy Sources
Animal Genetics
Animal Physiology
Application of Microsoft office in crop production
Application of Microsoft office in livestock production
Base of management
Bee products
Cattle husbandry
Crop science for the non-food applications_lectures
Dairy Technology
Dairy Technology - laboratory work instructions
Databases in agriculture
Diseases and defects of grapevine
Diseases and pests of bees
Diseases of cereals and legumes
Diseases of oilseed and technical crops
Environment and Globalization
Food Engineering
General phytopathology
Hobby Animals - Aves and Rodentia
Hobby Animals - Invertebrata and Reptilia
Horse Husbandry
Internal Combustion Engines
Kynology
Landscape Ecology
Lesser know fruits
Maintenance and Repair of Barn Technology
Manejo de la nutrición y fertilización forrajera en el trópico y subtrópico Suramericano
Microbiology for agronomists
Microscopic anatomy of animal
Motor Vehicles
Mycotoxins in feed
Non-Destructive Testing (NDT)
Nutrition and reproduction of breeding boars
Organic systems of animal breeding
Organic systems of animal breeding - genetic resources
Organic systems of animal breeding - lectures
Organic systems of animal breeding - other species
Pastizales y el efecto del pastoreo en el Neotrópico Suramericano
Pests of Sugar Beet
Phytopathology practice
Pig husbandry
Plant entomology - practice
Plant growth, development, differentiation and ontogenesis
Principles of Fodder Production
Protezione ambientale
Quality Management System
Service Business Projecting
Short Rotation Coppice
Specific Methods of Quality Control
The bases of sheep breeding
Vertebrate zoology I.
Viticulture in the Czech Republic
Správa prezentací
Přihlášení pro autory prezentací
Připraveno v rámci řešení projektu CZ.1.07/2.2.00/28.0020:
Inovace studijních programů AF MENDELU směrem k internacionalizaci studia