Řešené projekty ESF na Agronomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně
      Řešitelský tým                    Cílová skupina                    Publicita projektu                   Doložení plánu                   Ostatní

Inovace studijních programů AF MENDELU směrem k internacionalizaci studia

Jazykový kurz

V rámci OP VK CZ.1.07/2.2.00/28.0020 Inovace studijních programů AF MENDELU směrem k internacionalizaci studia, je možné opět navštěvovat kurzy anglického jazyka pořádané přímo v prostorách MENDELU.

 V rámci řešení projektu budou kurzy  probíhat i nadále, zahájení v týdnu od 29.9.2014.

 !! Přihlásit je možné se pouze prostřednictvím on-line přihlášky !!

Kurzy jsou primárně určeny pro vyučující předmětů v jazyce anglickém v rámci programu ERASMUS a garanty předmětů v rámci oboru Všeobecné zemědělství, který je akreditován v jazyce anglickém. Všechny kurzy vyžadují nejméně střední pokročilost. A opět jde o několik typů kurzů.

  • A typ Kurzy anglického jazyka s koncentrací na gramatické jevy a částečně na konverzaci, vedené českým lektorem, dobou trvání minimálně 3 měsíce. Velikost skupiny 10-12 osob. Délka kurzů 2x45 minut týdně. Předpokládá se jedna studijní skupina. Předpokládaný termín zahájení je v týdnu od 29.9.2014. Kurzy budou pravidelně probíhat ve čtvrtek 9 – 11 hod. Bude probíhat v A25.
  • B typ - Nabízené kurzy budou kurzy anglického jazyka s koncentrací na konverzaci a částečně na gramatické jevy , vedené rodilým mluvčím, dobou trvání minimálně 3 měsíce. Velikost skupiny 10-12 osob. Délka kurzů 2x45 minut týdně. Předpokládá se jedna studijní skupina. Předpokládaný termín zahájení je v týdnu od 29.9.2014. Kurzy budou pravidelně probíhat ve středu 11 - 13 hod. Bude probíhat v A25.
  • C typ – Přípravné kurzy anglického jazyka pro absolvování certifikátu FCE s dobou trvání minimálně 3 měsíce. Velikost skupiny 10-12 osob. Délka kurzů 2x45 minut týdně. Předpokládá se jedna studijní skupina. V rámci projektu je možné absolvovat také mezinárodní zkoušku FCE. Předpokládaný termín zahájení je v týdnu od 29.9.2014. Kurzy budou pravidelně probíhat ve středu 9 – 11 hod. Bude probíhat v A25.
  • D typ – Intenzivní kurzy jazyka anglického s dobou trvání maximálně 20 hod. Velikost skupiny  10-12 osob. Bude zaměřeno na problematiku jak prezentovat odbornou problematiku v jazyce anglickém. Termíny další realizace kurzů jsou v týdnu od  9.2.2015. Výuka bude probíhat 14 - 18 hod. v A25, budova A, 2.patro.

  Důležité informace ke kurzů typu A,B,C:

1. U kurzů bude sledovaná docházka, pro úspěšné absolvování kurzu je třeba účast na kurzech alespoň 80%.

2. Kurzy jsou pro účastníky z AF MENDELU zdarma.

3. Účastníci všech typů kurzů obdrží zdarma učebnice a studijní materiály.

4. Výuka kurzů typu A,B,C bude  zahájena v týdnu 29.9.2014.

5. Místo výuky - bude upřesněno.

Přílohy:


     

    Zpět na předchozí stránku